Kyyhkylä

Päivän tavoitteena oli ehtiä Mikkelin K-rautaan ostamaan pari täydennystä tarakan viritykseen. Etenkin kun Mäntyharjun rautiasta tuli ostettua väärän kokoiset lukkomutterit. Otin laarista sovittavaksi m6 mutterin, joka sopii pulttiin. Mutta kauhaisun kourallisen sisällön todellisuus paljastui vasta appilan kuistilla. Joten rautapalat sitoin nippusiteillä[tm]. Mun ja Jussin tarakkojen kiinnitysviritelmät tuntuvat olevan päteviä. Joten ei ole kiirettä uuden hankintaan.

Lähtemään päästiin reippaasti iltapäivällä neljän maissa. Ristiinan kautta Mikkeliin oli reittisuunnitelma. Se möhläys Ristiinassa oli, se että skipattiin ainoa terassikahvila paremman toivossa. Ristiinaan alkupuolella oleva tankkausaseman kahvila olikin paras vaihtoehto. Mutta mentiin syvemmälle katsomaan, olisiko rantakahviloita missään. Ei ollut, eikä taakse palattu,  vaan jatkettiin matkaa.

Katsoin kartasta reitin varrella olevia järviä, joiden rannoilla voisi ruokatauota. sitten Suunniteltiin yhä uudelleen taukoa seuraavalla järvellä, mutta aina vaan kaikkialla olivat yksityistontit. Ja oltiin aina vaan lähempänä Mikkeliä.

Eilen Jussi oli endorfiinifiiliksissa ja ajo oli reipasta. Tänään polvet eivät olleet messissa. Jänteiden kalvojen kasvukivut häiritsivät kovin matkantekoa. Itselläni oli päin vastoin, upea fiilis ja uskomaton energia ja voima jaloissa. Ylämäet vedin isommalla vaihteella eikä edes poltanu. Muutenkin olen todennu, että itselleni voiman käyttö on tehokkaampi vaihtoehto kuin pienemmät vaihteet. Jotenkin nopea kadenssi hapottaa ja väsyttää enemmän.

2014-09-12_10-29-55Mutta niin, päätettiin katsoa jo ennen Mikkeliä sijaitsevaa majoituspaikkaa. Google löysi Annalan Golf, jossa on myös majoituspalvelut. Mukaan tosin ei vastanut useampaan yritykseen. Syynäsin karttaa paremmin ja löysin Kyyhkylän kartanon. Jostain syystä mitään ei muistunut mieleen. Vasta kartanon pihalle saavuttuamme tuli deja-vu fiilis ja hoksasin olleeni täällä ennenkin. Entisen työpaikan virkistyspäivillä.

Vastaanotossa udeltiin edullisten huoneiden perään. Löytyi yksi huone 86€, sisältäen saunan ja aamiaisen. Ei tarvinut kauan miettiä.

Päivän tulos: 43km, 2h 23min (3h 55min), 18km/h