Pikailmoitus

Elossa ollaan! Saksa on mobiilinetin takapajula. Siksi meistä ei kuulunut mitään Münchenin jälkeen. Ostetiin prepaid-simmi, joka ei toiminut. Oma saunalahden liittymä ei suostu käyttämään pakallista datanettiä. Ollaan nyt Mcdonaldsissa ilmaisessa wlanissa.

Eilen olemme kokeneet melkoisen seikkailun. Valloitettiin Alpspitze kunnolla. Eli noustin ja tultiin takaisin jaloin. Onneksi on niin hyvä tiimi, ettei missään vaiheessa tarvinut pelätä paniikkia tai siirtyä katastroofi-moodiin. Enpä kerro tässä vaiheessa enempää. Kunhan saadaan oma netti, niin kirjoitan auki eilisen tapahtumista.

Tänään pidetään palautumispäivä, etsitään nettiyhteys kotiin, hoidetaan ruokaostokset ja nautitaan aurinkoisesta päivästä 🙂

Illalla jos saadaan oma netti, niin luvassa isompi juttu 🙂

Fox Alpspitzilla Alpspitzin huipulla! Pikku kumpu Alpspitzin vieressä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *