Kiehuvaa vettä

Pelattiin ennen banjaa Jussin kanssa kahdestaan venäläistä korttipelia, Durakkia. Minulle tuli kolmoshäviö 😛
Banja oli oikein hyvä. Tiukat löylyt. Peseytymisen yhteydessä laitoin pesuvatiin kiehuvaa vettä. Mutta tuli asetettua vati huonosti penkille, jolloin se kumoutui. Sain polttavat roiskeet päälleni ja vasen jalkapöytä sai kunnollisen kasteen. Jussi käski kaatamaan viileän veden päälle. Laitoin koko jalan viileaan veteen. Sain pestyä itseäni loppuun ja kysyin olisiko jotain salvaa. Ei ollut heill muuta kuin lihassärkyvoidetta. Otin yhteyttä äitiin, hän kun on lääkäri. Päädyttiin ensimmäisen asten palovammaan, joka hoituu itsestään. Jalkaa ei särkenyt, on vaan kevyttä kihelmöintiä. Katsotaan huomenna miltä tuntuu.

Hetken päästä syötiin illallista ja näytin emännälle valokuvia kylän Juhannus-juhlasta. Sitten suunniteltiin huomispäivää. Skipataan kylän kirkon sisällä käynnin, vaan menemme heti aamusta Venehjärvelle. Jotta päästäisiin Suomeen riittävän ajoissa.

Hyvää yötä!
Katso kartalla: 64.9540, 30.5255

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *