Elossa ollaan!

Melkein heti kun päästiin kääntymään tielle, joka vei Kalevalaan, kuuluvuusalue katosi. Olimme siis reilun vuorokauden täysin pimennossa. Kerron seuraavassa kahdessa postauksessa viime aikojen tapahtumista. Katsotaan, jos en nukahda kesken kirjoittamisen.
Olemme siis nyt turvallisesti Kalevalassa, eli Uhtuassa.
Katso kartalla: 65.1965, 31.1850

1 vastaus artikkeliin “Elossa ollaan!”

  1. Muistakaa vähän mennä uhtuan askelta siellä!
    Uhtuasta on kerätty mm. seuraava runo:
    Eipä se mies lienekkänä, Ku tieltä myösteleksen, Akka tieltä myösteleksen, Ei uro pahanikana; Akka mies aseittah, Härkä häjy sarvittah, Konna kirveskuokallah. Ei pyyssä kahan jakoa, Oravassa miehen kolmen. Seän raivot rajuamahan. Ha[r]von on tukka tuulta nähn[yt], Hivus seätä hirviätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *