Rovaniemellä

Yllättävän nopeasti meni 500km Rovaniemelle, josta osan ajoi Elina Suomen puolella. Pientä deja vu ilmiötä oli kun ajoimme matkan ennen Muoniota. Johtunee siitä, että ajoin pyörällä aikoinaan Enontekiöstä Muonion kautta etelään päin.

Tosiaan, kuten Amanda kertoi, minua jännitti ihan hirveästi kun poromies hinasi meidät 100km/h vauhdilla yllättäen kiertäen kuopat ilman vilkkua toiselle kaistalle. Köyden pituus oli noin 3 metria. Joten pienissäkin hidastuksissa se pakun perä lähestyi yllättävänkin nopeasti automme keulaa. Koko sen hinausmatkan (23km) ajan en tehnyt muuta kuin tuijottanut pakua ja veivasin jarruja tilanteen mukaan. Se oli hermoja raastava kokemus. Mutta onneksi päästiin perille ehjinä.

Perille saavuttuaan, syötiin  Atten tekemää ruokaa ja Gailen jälkkäriä. Atte ehdotti Gailen improvisoitu jälkkäri Lapin kansallisruuaksi. Hyvää se oli! Punaviinin jälkeen siirryttiin baariin yhdelle, ja sieltä jatkoille yökerhoon heilumaan diskomusan tahtiin 🙂 Itse en siellä kauan viihtynyt, vaan lähdin kotiin laittamaan sängyt valmiiksi tytöille ja itse nukkumaan. Huomenna, siis tänään kun on tarkoitus herätä ainakin kahdeksalta, jotta ehtisimme pipahtaa Joulupukin luona Napapiirillä. Se siis avautuu klo 9 ja matkaa sen jälkeen jatkuu 600km verran kohti Kauhajokea.

Hyvää yötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *