Rollo

Rovaniemi on nyt takanapäin. Toverimme Atte majoitti meidät lattialleen ja tarjosi mahtavaa ruokaa. Gaile (yllättäen) loihti jälkiruoan, joka tullaan muistamaan nimellä Crispy Morning in Arctic Paradise. Sen jälkeen kävimme paikallisella sporttibaarissa, jonka nimi on Paha kurki (!) ja vielä Tivolissa tanssahtamassa. Oli huippuhauska ilta! Aamulla lähdimme varhain Rollosta. Yritimme ainakin. Paikka oli nimittäin kansoitettu sotilaspoliiseilla ja kaikenlaisilla asemööbeleillä. Ei kiva. Päädyimme kuitenkin, suunnitelmien mukaan, Napapiirille. Kävimme joulupukin postikonttorissa ja sitten kokemassa koko reissun kummallisimman osion: kävimme joulupukin luona. Tämä kokemus jäänee vähintäänkin viiden kummallisimman kokemuksen joukkoon koko elämäni ajalta. Turnee alkoi viattomasti astumalla ovesta, mutta sitten alkoi kuulua kummallista kalketta ja pilkettä, jään rotinaa ja ratinaa. Tuolit muuttuivat omituisen kokoisiksi, oli isoja kaappeja. Omituisia olivat myös valokuvat, joissa pukki poseeraa esim. Lordin, Alexander Stubbin tai Mika Häkkisen kanssa. Sitten piti odottaa ja tonttu tuli hakemaan. Pääsimme valokuvaan pukin kanssa. Pukki puheli mukavia, kyseli mistä olemme ja mitä teemme. Kaiken kaikkiaan mukava kokemus, mutta toooooodella omituinen. Kiitos pukki! Oi, ja kiitos Atte ja kiitos Rollo. Oli kivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *