Trakkeri katosi

Trondheimissa aamulla kännykästä katosi trakkeriohjelma, joka lähettää sijainnin palvelimelle. Tämän takia ei näkynyt kartalla liikkumistamme. Mutta nyt ollaan jossain 200km ennen Mosjoenia. Taitaa olla Vegset nimisen leirintäalueen rannalla. Tytöt valmistivat herkullisen coucousin 🙂 Nams.
Sain nyt sit asennettua trakkerin uudestaan, katsotaan jokos pelais taas. Hoksasimme käyttää Gailen norjalaisen prepaid liittymän. Netin käyttö 10 kertaa halvempi, 2kruunua/Mt, kuin suomalaisen operaattorin roaming 🙂

Maisemat kaunistuvat entisestaan. Tehtiin ”pienen” koukkauksen Frostan seudulle, jonka lähellä on Tautra saari. Saarella oli munkkiluostari ja vanhan luostarin rauniot. Luostarin vieressä oli aivan kaunis puukirkko, joka oli vuorattu kivilaatoilla.

Reitilla on käsittämättömän kauniit järvimaisemat. Järven toiselal puolella komeilevat vuoret lumisineen huipuineen.

Nyt pitää sit pakata keittiö autoon ja jatkaa matkaa..


Katso kartalla: 64.2632, 12.2657

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *