Piknik Hamarissa

Oli nälkä joten ajettiin Hamar kaupungin joen rannalle. Nyt käytettiin ensimmäistä kertaa kaasupoltinta. Teet ja kaffet tuli nopeasti. Tehtiin salaatti syötäväksi ja jälkiruuaksi korkattiin serkkuni Nadjan lahjoittaman skumpan 🙂
Tässä piknikissa on yksi ongelma, hyytävä tuuli.
Joten pakataan kamat ja jatketaan matka.
Hamar on muuten 1994 Olympiakaupunki.
Nyt skumpat juotu ja rannalla kävelty, matka jatkuu. Kädet jäätyy.
Katso kartalla: 60.7928, 11.0623

1 vastaus artikkeliin “Piknik Hamarissa”

  1. Sikke et dejligt kort, har manden din mon lavet det selv? Sikke en helt fantastisk gestus i så fald, selvom det selvfølgelig også er helt vildt fint selvom kortet er købt ;)Dejlige vimpler, dem bliver man glad af!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *