Kaatosade

Yllättävän keveästi ajettiin 300 km Karlstadiin. Tosin ruotsalainen moottoritie on kyllä suhteellisen ahdistava kaiteineen ja olemattomineen pientareineen. Sellainen koura. Rekkakuskeilla on varmaan tukalammat olot.
Mutta, loppumatkassa alkoi tihkusade, joka pisti meidät jännittämään perillä olevia olosuhteita.
Ja syytä olikin, sade yltyi kaatosateeksi.
Tilannetta ei helpottanut se, ettei leirintäalueelle saanu mennä keskellä yötä. Saatiin kuitenkin vessan avaimen. Ajoimme alueen ulkopuolisen parkkipaikan reunalle ja vedettiin 4x6m pressu auton ja puiden väliin sadesuojaksi, jonka alla saatiin teltta pystyyn. Säädin hieman liikaa päällysteen kanssa. Mutta nyt tää on pystyssä ja me sisällä valmiina nukkumaan. Ensimmäinen päivä on takana, hyvää yötä.
Katso kartalla: 59.3618, 13.3622