2009-05-06 19:36:09

Saavuttiin just perille. Oli melkoista sikinsokin ajamista ennen kuin löydettiin hostellille. Hostellin seutu näyttää pikkasen huolestuttavalta. Toivottavasti Skoda säilyy ehjänä ylihuomiseen.
Meidän huoneessa on suhku ihan huoneen nurkassa. Kätevää 😛
Juholla kun on varaus tehty myöhemmin, niin sai hän punkan dormista. Katotaan tuleeko hän nukkumaan meidän huoneeseemme.

Likainen kaupunki tämä Berlin. Mutta selviää pian millainen on sen keskusta. Pojat aikoo viettää kaiken Berliinissaolonsa aikana clubilla. Minä ehkä pipahdan sinne, mutta lähden sitten kiertelee kaupunkia. Jos ei tänään, niin ainakin huomenna.
Sain käsiteltyä kuvat autossa, ei nukuttanut kovin paljon. On kyllä jännää istua pelkääjän paikalla pyyhe pään ja monitorin päällä, jotta olisi riittävän pimeä kuvien käsittelemistä varten. Skoda menee 140 ja pojat huutaa ohittavien Audien, Mersujen ja Bemareitten perään v.s.p.:ta. Ja itse kun en näe tilannetta, enkä aina jaksa ottaa pyyhettä nähdääkseen mitä oikein tapahtuu. Jännät on fiilikset.

Testattiin mekin paljonko Skodasta lähtee vauhtia. 170km/h irtosi, sitten alko ylämäki ja kurvi. Katsotaan sitten Rostokkiin matkalla pidempiä suoria.

Kuvat siirtyvät parhaillaan, että pian saatte nähdä lissää kuvia 🙂

-Dima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *