2009-05-04 22:53:05

Noniin, maa vaihtui taas, ajoimme juuri rajavyöhykkeen ohi ja uusi maamme on Itävalta. Skodan renkaat huutavat leipää ja melu on käsittämätön, varmaan jotain kivikovaa seosta.

Ilta taitaa mennä iltapalaa haukaten ja kuvat internettiin uppien. Eilisen jäljiltä pojat olivat aika heikossa hapessa mutta Juhokin on elävien kirjoissa perusteellisen mahalaukun sisällövaihdon jälkeen.

Huomenna jatketaan matkaa aamulla, tarkoitus on ajaa Mynsteeriin ja matkalla pysähtyä katsomaan Mauthausenia ja sieltä sitten matka jatkuu Berliiniin joka onkin ensimmäinen paikka jossa ollaan kaksi päivää, tosin viimeisenä pitää ajaa ajoissa jotta pääsemme lautalle.

Toistaiseksi matka on mennyt rattoisasti ja turvallisesti, pahin tilanne taitaa olla se erittäin lähellä ollut peurakolari. Kuvia on tullut otettua aika paljon, lähinnä hakien kokemusta ja tuntumaa uudesta rungosta.

Päivän kuvat käsittelin jo automatkalla joten itselläni on helpohko ilta kun ei tarvitse niitä enää hoitaa, tulossa on noin 30 kuvaa, jo tutuksitulleessa 6×6 muodossa ja mustavalkoisena, tuossa ehdottomasti minulle rakkaimmassa muodossa, neliökuvia on kiva katsoa ja formaattina mielestäni täysin ylivoinainen. Mustavalkokuvat taas vaativat että kuvassa pitää olla jotain sisältöä kun tehokeinona toimivat värit loistavat poissaolollaan.

Terveisiä rakkaille, ikävä on.

-Jussi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *